Η Καλλιόπη Δήμα υποψήφια βουλευτής Χίου με την “Εθνική Δημιουργία”

 

 

Υποψήφια στη Χίο  με την ” Εθνική Δημιουργία” θα είναι η Καλλιόπη Δήμα.

Η Καλλιόπη Δήμα γεννήθηκε  το 1972 στη Σάμο. Τέλειωσε το Λύκειο με άριστα και σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομία στο ΤΕΙ Πάτρας. Υπήρξε αθλήτρια volley. Εργάσθηκε ως media planner σε διαφημιστικές εταιρίες. Από το 2011 μέχρι το 2021 ήταν digital advertising & marketing specialist στη ΝΟVA. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού. ΜιλάειΑγγλικά.

“Έχω ένα παιδί 8,5 ετών. Δεν θέλω να φύγει από την Ελλάδα, επειδή η Χώρα μας δεν θα μπορεί να τού προσφέρει αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας. Με κρατικιστικές κυβερνήσεις φοβάμαι ότι αυτό θα γίνει νομοτελειακά, όπως έχει γίνει για χιλιάδες Ελληνόπουλα. Μόνο με ελεύθερη οικονομία, με βαθιές μεταρρυθμίσεις της δημόσιας διοίκησης, και με πραγματικά ψηφιακή διακυβέρνηση και όχι ψηφιοποίηση της γραφειοκρατίας, μπορεί η χώρα μας να ξεκολλήσει από την υπανάπτυξη και τα παιδιά μας να ελπίζουν σε ένα καλύτερο μέλλον, στην πατρίδα τους. Αυτά τα προτείνει μόνο η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, η οποία έχει και το σθένος να τα εφαρμόσει. Γι΄ αυτό και αγωνίζομαι μαζί της.”, ανέφερε η κα Δήμα 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.