Για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά σημειώνει επιτυχία η Μαθητική Στέγη Καρδαμύλων

Τα πρόσφατα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας επιβεβαιώνουν, για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά, την εξαιρετική δουλειά που επιτελείται στη Μαθητική Στέγη Καρδαμύλων «Το Σπίτι της Μαρίας».

Στις φετινές εξετάσεις, οι συμμετέχοντες μαθητές οικότροφοι μας πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Πανεπιστημιακές Σχολές και Ακαδημίες του Εμπορικού Ναυτικού, σημειώνοντας ένα απόλυτο ποσοστό επιτυχίας της τάξης του 100%.

Από τις ως άνω επιδόσεις, ενδεικτικά αναφέρουμε:

  • 2ηθέση στο Τμήμα Ναυτιλίας & Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου
  • 13ηθέση στο Τμήμα Γεωγραφίας επίσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου
  • 75η θέση στις ΑΕΝ Μηχανικών

Ύστερ’ από τα ως άνω ικανοποιητικά αποτελέσματα, το προσωπικό της Μαθητικής Στέγης Καρδαμύλων, και οι καθηγητές και καθηγήτριες του Λιβάνειου Λυκείου Καρδαμύλων αξίζουν θερμών συγχαρητηρίων. Συγχαρητηρίων, επίσης, αξίζουν και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Πρότυπου Επαγγελματικού Λυκείου TEENS για τη συμβολή και την παντοιοτρόπως εκδηλωθείσα υποστήριξή τους στους οικοτρόφους της Στέγης.

Η Μαθητική Στέγη Καρδαμύλων αναμένεται να υποδεχθεί για 12η σχολική χρονιά τους οικότροφους μαθητές στις φιλόξενες εγκαταστάσεις της.

Το Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος», προσηλωμένο στην Πορεία Αριστείας, καθοδηγεί τους οικότροφους της Στέγης στην επίτευξη των ακαδημαϊκών και επαγγελματικών στόχων τους και στη συνολική ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους, έτσι ώστε να εξελιχθούν σε άξιους και χρήσιμους πολίτες, συμβάλλοντας ενεργά στην ποιοτική ενίσχυση της Ελληνικής Ναυτιλίας και στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της χώρας, με σεβασμό στις πατροπαράδοτες αξίες και τα ιδανικά, που προάγει το Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος».

 

Σχετικές δημοσιεύσεις