Ένθερμο πολιτιστικά το Χιώτικο καλοκαίρι

Το Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους φιλότεχνους δημότες, ένα πλούσιο πολιτιστικό καλοκαίρι που διοργανώνει ο Δήμος Χίου. Μετά από χρόνια επιστρέφουν στο νησί μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου αφού είναι προγραμματισμένες 14 συναυλίες προς παρουσίαση.
Επιπλέον το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεγάλους φορείς της χώρας όπως την Εθνική Λυρική Σκηνή που θα παρουσιάσει θεατρικό δρώμενο, αλλά και το highlight του καλοκαιριού τα 2 από τα 5 θέατρα που θα παρουσιαστούν φέτος στην Επίδαυρο και το Φεστιβάλ Αθηνών.
Συγκεκριμένα 30 Ιουλίου στο Ανοιχτό Θέατρο Καρδάμυλων ανεβαίνουν “Οι Όρνιθες” του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Άρη Μπηνιάρη, ενώ 11 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης “Οι Βάκχες” του Ευριπίδη από το Εθνικό Θέατρο.
Φυσικά δε λείπουν δράσεις για παιδιά, όπως παιδικά θέατρα, θέατρα σκιών, προβολές ταινιών κ.α., καθώς επίσης και πολύ όμορφες εκθέσεις στο Ομήρειο, το Κάστρο της Χίου, τη Βέσσα και σε άλλα μέρη της Χίου.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλείσθε να επισκεφθείτε τις παρακάτω ιστοσελίδες:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.