Έφτασε το Color Day Festival στη Χίο

Το έναυσμα για την πιο επιθετική εκδήλωση αγάπης είναι έτοιμο να παρουσιαστεί μέσα από τον ερχομό της πιο χρωματιστής γιορτής. Η πιο πολύχρωμη και γεμάτη ζωντάνια εκδήλωση γνωστή ως Color Day Festival φθάνει στη Χίο και είναι γεγονός. Η παραλία Κονταρίου, προετοιμάζεται ώστε να γεμίσει με πλήθος κόσμου, χρώματα, χαρούμενες φωνές, αγάπη, έρωτα, φιλία, ψυχαγωγία και αισιοδοξία, την Παρασκευή 9 Αυγούστου, και ώρα 18:00 μ.μ. με διάρκεια 3 ώρες.
Το φεστιβάλ απευθύνεται σε μικρά, μεγάλα και πολύ μεγάλα παιδιά, που έχουν απηυδήσει από την γκρίζα καθημερινότητα και αναζητούν απεγνωσμένα εναλλακτικές πτυχές της ζωής με χρώμα. Κύριο θέμα της εκδήλωσης είναι η μαζική ρίψη χρωματιστής πούδρας με την συνοδεία μουσικής, τεχνών και παράλληλων δραστηριοτήτων.
Ως προς τη σύσταση της πούδρας, εμπεριέχονται υλικά 100% φυσικής προέλευσης. Πιο συγκεκριμένα, το κύριο συστατικό της πούδρας είναι το αλεύρι, το οποίο έχει εμποτιστεί με χρώματα ζαχαροπλαστικής, χωρίς άλλες χημικές ουσίες επιβλαβείς για το δέρμα.
Οι δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν από εξειδικευμένο προσωπικό, έτοιμο να χαρίσει τις πιο χαρούμενες και συναρπαστικές στιγμές στους παρευρισκόμενους. Θα διατίθενται για το κοινό προς ψυχαγωγία τοίχος αναρρίχησης, τρισδιάστατο κάστρο ζωγραφικής, DJ sets με δυνατή μουσική, εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης, ενώ θα προσφέρεται street food και κεράσματα.
Η είσοδος της εκδήλωσης είναι ελεύθερη και σακουλάκια με πούδρα χρώματος μπορείτε να προμηθευτείτε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, από τα ειδικά περίπτερα.

Σχετικές δημοσιεύσεις