Αμέλεια της Δημοτικής Αρχής για τους προϋπολογισμούς ανταποδοτικών

Ο Δήμαρχος Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Γιώργος Μπελέγρης έδωσαν το πράσινο φως στην νεοεκλεγείσα δημοτική αρχή να αναλάβει την κατάρτιση του προϋπολογισμού του Δήμου για το επερχόμενο έτος, δηλώνοντας μάλιστα ότι κατέληξαν να κατηγορούνται για το συγκεκριμένο θέμα από τις αντιπολιτεύσεις και τα λοιπά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Από την άλλη, ο κ. Μπελέγρης ανέφερε ότι ήρθε σε επικοινωνία με τον νέο Δήμαρχο κ. Μαλαφή ώστε να διαπραγματευτούν για τη ψήφιση του προϋπολογισμού των ανταποδοτικών λίγες μέρες μετά το πέρας των εκλογών, αλλά λόγω καθυστερήσεων χρειάστηκε το ζήτημα να βρίσκεται επί τάπητος ως και τη 1η Δεκεμβρίου. Επεσήμανε πω όσο το θέμα αυτό καθυστερεί μαζί με τις διαδικασίες που χρειάζονται για την έγκριση του τεχνικού προγράμματος κατάρτισης, τόσο η νέα Δημοτική Αρχή ως τον Μάρτιο, δεν θα μπορεί να λειτουργήσει χωρίς προϋπολογισμό.

 

«Δεν έστειλα εγώ τα 600 κατασχετήρια»

Αγανάκτηση παρατηρείται στο πρόσωπο του Δημάρχου Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη με τα 600 κατασχετήρια των 50 – 70 ευρώ που έφτασαν στα χέρια των πολιτών εν ερήμην του. Δηλώνει μάλιστα πως η πράξη αυτή αφορούσε πολιτική σκοπιμότητα, και ενώ υπό της δικής του αρχής έδωσε άρση των κατασχετήριων, η Διεύθυνση Οικονομικών αρνήθηκε να υπακούσει τις εντολές του.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.