Ανατροπή στην υπόθεση του Πάτερ Αντωνίου

 

 

Απόλυτη ανατροπή στην υπόθεση με τον πατέρα Αντώνιο της Οργάνωσης Κιβωτός του Κόσμου, με την εμφάνιση δύο επιστολών να μαρτυρούν,  η μία από τον βασικό κατήγορο του ιερέα όπου ισχυρίζεται ότι είπε ψέματα, και η άλλη από την μητέρα του 16χρονου καταγγέλλοντα, που επιβεβαιώνει ότι το παιδί της είπε ψέματα.

Συγκεκριμένα, ο κατήγορος έχει πει ψέματα για τα περιστατικά παρενόχλησης από τον πατέρα Αντώνιο, παρασυρόμενος από σχέδιο που είχαν δημιουργήσει με στόχο να καταστραφεί η Δομή. Αναφέρει συγκεκριμένα σε δήλωσή του:

«Γράφω αυτό το κείμενο γιατί θέλω να πω την αλήθεια και νιώθω τύψεις για όλον αυτό τον πανικό που έχω δημιουργήσει και το κακό που έχω δημιουργήσει στον πάτερ Αντώνιο και στην κιβωτό. Ίσα ίσα ο πάτερ ποτέ δεν με έχει πειράξει και μου έχει φερθεί σαν πατέρας μου, και θέλω να ζητήσω ένα τεράστιο συγνώμη και με κάποιον τρόπο θέλω αυτό να πάει στα χέρια του, για όλο αυτό το κακό που δημιούργησα χωρίς να το θέλω, γιατί και εγώ σαν χαζός, άκουσα και έπεσα σε παγίδα του γ***** , διότι μου έταξε ότι θα πάρω λεφτά και θα πάω στην μαμά μου, και θα κάνω ότι γουστάρω και πάλι χίλια συγνώμη πάτερ Αντώνιε».

Παράλληλα, κι άλλοι τρόφιμοι και μέλη της Κιβωτού, υποστήριξαν τον πάτερ Αντώνιο και διέψευσαν την οποιαδήποτε φήμη και ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων, καταγγέλλοντας αναλυτικά τα όσα προέκυψαν, και αποκαλύπτοντας πως όσα ειπώθηκαν, ήταν σκευωρίες με απώτερο σκοπό τη διάλυση της δομής, χωρίς να ενδιαφέρονται για τα πρόσωπα που θα κατηγορηθούν με σοβαρά αδικήματα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.