Γιάννης Καρακούρος – Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης ήταν μια αξέχαστη εμπειρία

Ως μια εμπειρία που θα μείνει για πάντα στο μυαλό του περιέγραψε στο pisina.net ο τερματοφύλακας της Χίου και της Εθνικής Νέων, Γιάννης Καρακούρος, την παρουσία του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

«Θα ξεκινήσω μιλώντας για τη διοργάνωση σαν σύνολο. Ήταν πολύ πλούσια και για μένα, που συμμετείχα για πρώτη φορά σε ένα Παγκόσμιο πρωτάθλημα, θα μου μείνει ανεξίτηλη σαν εμπειρία!

Όσον αφορά την τελική μας κατάταξη, πιστεύω ήταν μεγάλη επιτυχία η κατάκτηση της 4ης θέσης αν αναλογιστεί κανείς το νεαρό της ηλικίας μας, τον περιορισμένο χρόνο προετοιμασίας μας και άλλων παραγόντων. Παρ όλα αυτά πιστεύω θα μπορούσαμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να μην φύγουμε με «άδεια χέρια» από τη Ρουμανία. Αυτό είναι και το πιο στενάχωρο για μένα.

Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τους προπονητές μου που μου έδωσαν την ευκαιρία να ζήσω ένα παιδικό μου όνειρο όσο και τους συμπαίκτες μου, έναν προς έναν, που έκαναν αυτή μου την εμπειρία αξέχαστη»

 

Πηγή: pisina.net

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.