Επίσκεψη στρατηγού Δ. Χούπη στα Ψαρά

Την Ηρωική Νήσο Ψαρών επισκέφτηκε ο στρατηγός Δημήτριος Χούπης για να ελέγξει πιθανές θέσεις ώστε να δημιουργηθεί διάδρομος προσγείωσης για μικρά αεροσκάφη. Ο Δήμαρχος του νησιού Κ. Βρατσάνος σε ανάρτησή του ευχαριστεί τον στρατηγό για το ενδιαφέρον που δείχνει στο νησί. :
“Σε εκτέλεση εντολής του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Δημητρίου Χούπη επισκέφτηκε το νησί μας κλιμάκιο της Διοίκησης Κατασκευών και Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών, υπό του διοικητή αντιστράτηγου Μιχάλη Κλούβα.
Αποστολή του κλιμακίου ήταν η αποτύπωση με τοπογραφικό drone πιθανών θέσεων για τη δημιουργία διαδρόμου προσγείωσης -απογείωσης μικρών αεροσκαφών, καθώς και προκαταρτικές ενέργειες για την ανάδειξη και αξιοποίηση του χώρου που ήταν χτισμένη η οικία του Κωνσταντίνου Κανάρη (κήπος Κανάρη).
Ευχαριστούμε θερμά τον αγαπητό κύριο Χούπη για την άμεση ανταπόκριση, την αγάπη και το ενδιαφέρον του για το νησί μας και τους κατοίκους του!!”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.