Επίτιμος Διδάκτορας του Τμήματος Ναυτιλίας Πανεπιστημίου Αιγαίου ο Δρ. Πατέρας

Σε κλίμα συγκίνησης, κατά την τέλεση εκδήλωσης του Τμήματος Ναυτιλίας και  Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου,  αναγορεύτηκε  ο Δρ. Γεώργιος Πατέρας, Πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Το Τμήμα Ναυτιλίας διοργάνωσε στη Χίο, εκδήλωση για να τιμήσει τόσο τον Δρ. Πατέρα, αλλά και για να παρουσιάσει τις εργασίες του Επιστημονικού Συμποσίου με θέμα “Η πράσινη μετάβαση της Ακτοπλοΐας: προκλήσεις και προοπτικές για τη νησιωτικότητα”. Πιο συγκεκριμένα, η εκδήλωση της προαναφερθείσας παρουσίασης θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024, στο Aμφιθέατρο “Γιάννης Καράλης” της Πανεπιστημιακής Μονάδας Χίου., ενώ η ίδια τελείται  υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Στην εκδήλωση αναγόρευσης, παρευρέθηκαν εξέχουσες παρουσίες για την τόσο σημαντική στιγμή του Δρ. Πατέρα, εκ των οποίων αποτέλεσαν ο Δήμαρχος Χίου Ιωάννης Μαλαφής, ο Βουλευτής ΝΔ Χίου Νότης Μηταράκης. Μάλιστα, ο κ. Μηταράκης με με δημόσια ανακοίνωσή του, απέστειλε τα δικά του συγχαρητήρια, σημειώνοντας τα εξής:

“Θερμά συγχαρητήρια στον Δρ. Γιώργο Δ. Πατέρα, Προέδρου του Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος για την Αναγόρευση του ως Επίτιμου Διδάκτορα του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστήμιο Αιγαίου”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.