Ευχαριστήριο μήνυμα από την Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Χίου

Η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χίου Μίτση Παϊδούση  θέλει να ευχαριστήσει τους εμπλεκόμενους στο καλωσόρισμα των αφίξεων στο τελωνείο της Χίου το προηγούμενο δεκαήμερο τόσο επαγγελματίες όσο και τους εθελοντές για την άμεση ανταπόκριση την συμμετοχή και την προσφορά τοπικών προϊόντων.
Παρόλη την εύρυθμη λειτουργία του τελωνείου το κέρασμα έκανε πιο  ευχάριστη την παραμονή των Τούρκων επισκεπτών κατά την αναμονή τους στο χώρο αφίξεων.  Καθοριστικό ρόλο τέτοιων πρωτοβουλιών η αγαστή συνεργασία με τον κύριο Γιώργο Μυλωνάδη Πρόεδρο του συλλόγου ενοικιαζόμενων δωματίων Χίου, τον Φορέα Τουρισμού, το σύλλογο ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων και το σύλλογο επαγγελματιών εστίασης, κεράσματα χορηγία από το ζαχαροπλαστείο ο Φάρος, τα Γλυκά της Θείας Ευαγγελίας ,τις ποτοποιίες Κακίτση και Ψυχή, τους Μαρίνος- Κοράκη και την Μαρία Κοράκη. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φορείς που έλαβαν μέρος, το Λιμενικό Ταμείο , το Γραφείο Τουρισμού, την Αστυνομία και το Τελωνείο  για την φιλοξενία και την άψογη συνεργασία. Η Ένωση έδωσε δυναμικά το παρόν και συνεχίζουμε τις συνεργασίες και τις προσπάθειες για την τουριστική προβολή της Χίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.