Θερινό Σινεμά στην Παραλία Κατσούνι

Την Τρίτη 2 Ιουλίου 2024 στις 21:30 ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών και η Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου «Κιμωλίστες» ΑΜΚΕ σας προσκαλούν να απολαύσετε δύο προβολές δίπλα στο κύμα, την κωμωδία «Καλώς ήρθες στο Νότο» και την παιδική ταινία «H Dilili στο Παρίσι».
Λίγα Λόγια:
«Καλώς ήρθες στο Νότο»
Κωμωδία
Υπόθεση
Ο Αλμπέρτο, ένας παντρεμένος αστός, μετατίθεται από την ταχυδρομική υπηρεσία που δουλεύει στο Μιλάνο, στον Νότο και συγκεκριμένα στη Νάπολι. Εκεί είναι που θα συγκρουστούν οι δύο διαφορετικοί τρόποι ζωής, ο ιταλικός Βορράς με τον ιταλικό Νότο, προκαλώντας άφθονο γέλιο!
Διάρκεια: 98′ Παραγωγή: Γερμανίας-Ιταλίας, 2010
Παίζουν: Κλαούντιο Μπίζιο, Αλεσάντρο Σιάνι, Άντζελα Φινοκιάρο
Σκηνοθεσία: Λούκα Μινιέρο
ℹ«H Dilili στο Παρίσι»
Παιδική Ταινία
Υπόθεση
Η Ντιλιλί στο Παρίσι εξιστορεί τις περιπέτειες ενός κοριτσιού από τη Νέα Καληδονία στο Παρίσι της belle époque. Προσπαθώντας να εξιχνιάσει μια σειρά από παράξενες εξαφανίσεις κοριτσιών, δέχεται βοήθεια από μεγάλες προσωπικότητες της εποχής, από τον Λοτρέκ και τον Μονέ ως τον Προυστ και τη Μαρί Κιουρί, καθώς και την εμβληματική πρωτοπόρο της αναρχίας Λουίζ Μισέλ. Με την έμφυτη περιέργεια και την ευστροφία της, η Ντιλιλί προχωράει στο βάθος του μυστηρίου, ώσπου αποκαλύπτεται μια #metoo κατάσταση, ανατρεπτική της καλλίγραμμης, πολύχρωμης, αλλά τουριστικής και προφανούς αναπαράστασης της πόλης και της εποχής από τον Οσελό.
Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο, 2018
• Παραγωγή: Φιλίπ Μπεφάρντ, Κριστόφ Ροσινιόν
• Σκηνοθεσία: Μισέλ Οσελό
• Σενάριο: Μισέλ Οσελό
• Μοντάζ: Παρτίκ Ντουκρουέτ
• Μουσική: Γκάμπριελ Γιάρεντ
• Διάρκεια: 95 λεπτά
• Διανομή: Rosebud.21
Κιμωλίστες- Α.Μ.Κ.Ε

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.