Ικανοποιημένος ο Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Δωματίων με την πορεία εξέλιξης του Τελωνείου

Ο Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Επιπλωμένων Δωματίων –  Διαμερισμάτων και Τουριστικών Επιπλωμένων Κατοικιών Χίου, με την κάτωθι επιστολή του, αποστέλλει τα συγχαρητήρια του αλλά και δείχνει την εμφανή του ικανοποίηση για την προοδευτική πορεία που έλαβε το Τελωνείο ενόψει καλοκαιριού, ώστε να στεγάζει επιτυχώς τους τουριστικούς επισκέπτες που έρχονται στο νησί, παρέχοντας τους βελτιωμένες συνθήκες κατά την προσέλευσή τους σε αυτό:
“Χαιρετίζουμε την εγκατάσταση σκίασης με καθίσματα στον εξωτερικό χώρο του Τελωνείου. Ο Σύλλογος από τον Γενάρη είχε εφιστήσει την προσοχή στην νέα Διοίκηση πόσο σημαντική είναι η εγκατάσταση σκίασης και εξωτερικών καθισμάτων και είχε επιμείνει με δελτία τύπου τον Φεβρουάριο και τον Απρίλιο τονίζοντας την αναγκαιότητα τους κατά την διάρκεια του καλοκαιριού όπου οι θερμοκρασίες είναι πολύ υψηλές. Το είδαμε αυτό τις τελευταίες 2 εβδομάδες εν μέσω μπαϊραμιού όπου η αναμονή των επισκεπτών έφτανε μέχρι και τις 3 ώρες μέχρι να περάσουν τον έλεγχο των διαβατηρίων οπότε χαιρόμαστε που εισακουστήκαμε. Υπενθυμίζουμε ότι είναι απαραίτητες και οι χημικές τουαλέτες.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.