Κινητοποίηση για την υπερφορολόγηση

 

Σήμερα Τρίτη 5 Δεκεμβρίου και ώρα 13:00 μ.μ οι φορείς εκπροσώπησης των αυτοαπασχολούμενων και ελεύθερων επαγγελματιών προχωρούν σε κινητοποιήσεις με αφορμή το φορολογικό σχέδιο νόμου που μπορεί να αποτελέσει την χαριστική βολή σε χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Για τον μικρομεσαίο έμπορο η υπερφορολόγηση που έρχεται θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια τους περισσότερους από εμάς στην ανέχεια στις οφειλές και τελικά στο κλείσιμο των καταστημάτων μας. Συγκεκριμένα η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Χίου (Ο.Ε.Β.Ε) δηλώνει:

“Αρνούμαστε να πληρώνουμε μονίμως την χρόνια αναποτελεσματικότητα και αδυναμία του κράτους να εντοπίσει τους πραγματικούς φοροφυγάδες. Ο κλάδος μας εδώ και χρόνια λειτουργεί με ανοιχτές πόρτες έχοντας υιοθετήσει τα pos τις ηλεκτρονικές συναλλαγές και την ένταξη στο My Data. Ζητάμε την πλήρη απόσυρση του σχεδίου νόμου. Κάνουμε στάση εργασίας κλείνοντας τα καταστήματά μας σε ένδειξη διαμαρτυρίας και συγκεντρωνόμαστε στις 13.00 στην πλατεία Βουνακίου.”

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.