Με συντονισμό επιτεύχθηκαν οι πρώτες δωρεάν εξετάσεις στις Οινούσσες

Με άψογο συντονισμό, άρτιο προγραμματισμό κι απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στους κατοίκους των Οινουσσών από τους ιατρούς των μονάδων υγείας της 2ης Υγειον. Περιφέρειας.
Στις κινητές μονάδες, που διατέθηκαν από το “Χαμόγελο του παιδιού”, στο Περιφ. Ιατρείο και στο Πνευματικό Κέντρο κατανεμήθηκαν οι χώροι των ιατρείων και έτσι οι εξεταζόμενοι κάτοικοι κι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να εξυπηρετηθούν με επαρκή χρόνο, να συζητήσουν με τους γιατρούς και να ενημερωθούν για τα ζητήματα της υγείας τους.
Σημαντική και η παρουσία της κινητής οδοντιατρικής μονάδας, όπου οι οδοντίατροι σε συνδυασμό με την προηγηθείσα τηλειατρική πληροφόρηση, δέχθηκαν τους συνδημότες μας και αντιμετώπισαν τα προβλήματα των δοντιών τους. Οι εξετάσεις συνεχίζονται κανονικά σήμερα σύμφωνα με το πρόγραμμα, το οποίο επιμελείται η κα Γιακαλή.
Ο Δήμαρχος Οινουσσών Γεώργιος Δανιήλ ευχαριστεί  θερμότατα τον Διοικητή κ. Ροϊλό και τους συνεργάτες του, τους γιατρούς, οδοντιάτρους, μαίες και νοσηλευτές, αλλά και το λοιπό προσωπικό για τη συμμετοχή τους σ’ αυτήν την σημαντική πρωτοβουλία, όπως και την Attica Group για την δωρεάν ακτοπλοϊκή μεταφορά των κινητών ιατρικών μονάδων στο νησί.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.