Μηταράκης: Η ΝΔ προχωράει ενωμένη και ισχυρή, με έναν και μόνο στόχο την εκλογική νίκη και αυτοδυναμία στις εκλογές του 2027

Στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής «Πρωινή Ζώνη» στο Action24 φιλοξενήθηκε ο βουλευτής ΝΔ Χίου, κ. Νότης Μηταράκης.

Επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης αποτέλεσε η θεματολογία της χθεσινής συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Πιο συγκεκριμένα, ερωτηθείς από το δημοσιογράφο Γιώργο Κακούση για τη συζήτηση εντός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο κ. Μηταράκης σημείωσε ότι «δεν θα αναπαράξω φυσικά τι συζητήσαμε μέσα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, αλλά κάτι που έχει πει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, είναι ότι το βασικό ζήτημα της δεύτερης τετραετίας είναι η αποτελεσματικότητα της Κυβέρνησης. Προφανώς μία δεύτερη τετραετία είναι πιο δύσκολη, πολύ πιο πολύπλοκη από μία πρώτη τετραετία που επικεντρωθήκαμε πετυχημένα στην αντιμετώπιση κρίσεων. Τώρα χρειάζονται βαθύτερες αλλαγές. Και αυτό που είναι σημαντικό, είναι αυτές οι αλλαγές να κριθούν θετικά από την κοινωνία, να φτάσουν στην κοινωνία, να επηρεάσουν την καθημερινότητα των πολιτών. Συμβαίνει σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό και για αυτό η Νέα Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές είχε το αποτέλεσμα που είχε. Αυτό όμως είναι πρόκληση στη δεύτερη τετραετία, έχοντας πιο βαθιά πλέον διαρθρωτικά ζητήματα να αντιμετωπίσουμε».

Αναφορικά με το συμπέρασμα της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Μηταράκης τόνισε ότι «φεύγοντας από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, η αίσθηση ήταν ότι η στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, και των 158 βουλευτών, προς το πρόσωπο του Πρωθυπουργού ήταν απόλυτη. Αυτό ήταν το βασικό συμπέρασμα, ότι η Νέα Δημοκρατία προχωράει ενωμένη και ισχυρή, με έναν και μόνο στόχο την εκλογική νίκη και αυτοδυναμία στις εκλογές του 2027».

Ερωτηθείς για το ζήτημα της πρότασης για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Μηταράκης διευκρίνισε ότι η συζήτηση για το θέμα αυτό είναι πρόωρη.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ : https://youtu.be/SBE3ttFoAL4?si=bpJ_Q2PJWHWLMRPM

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.