Νέες παραβιάσεις στο Αιγαίο από τουρκικά μαχητικά

Σήμερα  Τετάρτη 30 Ιανουαρίου και ενώ ο  Χουλουσί Ακάρ θέλει να δείξει το καλό του πρόσωπο προς την χώρα μας, προσκαλώντας τον Ευάγγελο Αποστολάκη να επισκεφτεί την Τουρκία, σημειώθηκαν 5 παραβιάσεις και μία εικονική αερομαχία (εμπλοκή) καθώς και 5 παραβιάσεις των Κανόνων Εναέριας Κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών, στο βορειονατολικό, κεντρικό και νοτιανατολικό Αιγαίο.

Οι παραβιάσεις στο Αιγαίο από τουρκικά μαχητικά συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Σήμερα σημειώθηκαν 5 παραβιάσεις και μία εικονική αερομαχία (εμπλοκή) καθώς και 5 παραβιάσεις των Κανόνων Εναέριας Κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών, στο βορειονατολικό, κεντρικό και νοτιανατολικό Αιγαίο.

Οι παραβιάσεις και οι παραβάσεις έγιναν από 5 σχηματισμούς τουρκικών μαχητικών (1×2 F-4 & 3×2 F-16 & 1×4 F-16).

Σε όλες τις περιπτώσεις τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά, κατά πάγια τακτική.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.