Νέα πρωτοβουλία του Φορέα Τουρισμού Χίου για τους επισκέπτες του νησιού

Ξεκίνησε η νέα πρωτοβουλία του Φορέα Τουρισμού Χίου που θα διαρκέσει όλη τη θερινή σεζόν και αφορά το καλωσόρισμα των επισκεπτών που εισέρχονται στο νησί από το Τελωνείο της Χίου.
Συγκεκριμένα, την ημέρα έναρξης της δράσης παρουσία εκπροσώπων του Φορέα, διατέθηκαν στους αφιχθέντες επισκέπτες καρτ ποσταλ οι οποίες διαθέτουν QR Codes παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες του νησιού μας και εμφιαλωμένο νερό. Κύριο μέλημα της ενέργειας αυτής είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών και
η διευκόλυνσή τους στην γνωριμία με το νησί μας. Από το Τελωνείο Χίου την πρώτη ημέρα εισήλθαν περίπου 800 άτομα τα οποία ανταποκρίθηκαν στην δράση μας, μεταφέροντας μας θερμές ευχαριστίες για αυτό
που αντίκρισαν.
Τα μέλη του Φορέα Τουρισμού, ευχαριστούν τον Δήμο Χίου και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, καθώς και τους επαγγελματίες που στήριξαν αυτή την ενέργεια, Μάκελος, Ο Πάσσας, Giustiniani Apartments, Hondos Center ΧΙΟΣ, KA Weddingsites, Point Group Chios.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.