Ο εκπρόσωπος Α. Αιγαίου του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός στα Ψαρά

Ο Δήμαρχος Ηρωικής Νήσου Ψαρών Κωνσταντίνος Βρατσάνος, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο της νήσου τον κύριο Κωνσταντίνο Βολάκη, εκπρόσωπο ανατολικού Αιγαίου του Φιλολογικού Συλλόγου “ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ”, ο οποίος θέλησε ν’ αποτίσει φόρο τιμής στους ηρωικούς προγόνους, που με τη θυσία τους στέριωσαν την λευτεριά στην πατρίδα μας.
Προσέφερε μια βιντεοκάμερα στο δημοτικό σχολείο των Ψαρών και ανακοίνωσε ότι κατόπιν σχετικής απόφασης του Δ.Σ. του συλλόγου θα προσφερθεί χρηματικό βοήθημα 500 ευρώ στο μαθητή ή τη μαθήτρια του Λυκείου μας που θα εισαχθεί σε Α.Ε.Ι με τη μεγαλύτερη βαθμολογία.
Ο κ. Βρατσάνος  θα ήθελε να εκφράσει τις πιο θερμές του ευχαριστίες στον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ του φιλολογικού συλλόγου “ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ” για την ηθική και υλική στήριξη που παρέχουν στον νησί, σε μια εμβληματική χρονιά, όπως είναι η συμπλήρωση των 200 χρόνων από το Ολοκαύτωμα των Ψαρών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.