Πολλές οι δυσκολίες στο Νοσοκομείο Χίου

Δυσκολίες στο έργο του συνεχίζει να αντιμετωπίζει το εργατικό δυναμικό του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου, αφενός λόγο ανεπάρκειας του προσωπικού αλλά και αφετέρου στη μη διάθεση κτιρίων.

Ένα προς ένα αναλύθηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν εξαιτίας της υποστελέχωσης των τμημάτων αλλά και από την ανεπάρκεια κτιριακών εγκαταστάσεων.

Οι αυξημένες εισαγωγές που έγιναν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος έφεραν στο φως τα προβλήματα αυτά καθώς οι ασθενείς αντί να βρίσκονται στο νέο κτίριο της παθολογικής, το οποίο εγκαινιάστηκε την προηγούμενη χρονιά, μεταφέρθηκαν σε κοντέινερ, αφού το κτίριο αποδείχτηκε ότι δεν επαρκούσε για να καλύψει τις ανάγκες της Χίου, ενώ παράλληλα το ανεπαρκές προσωπικό του νοσοκομείου κατέβαλλε υπέρογκες προσπάθειες για να περιθάλψει τους ασθενείς.

Βέβαια δεν είναι γνωστό το πότε και αν θα προσληφθεί επιπλέον προσωπικό, αφού το Υπουργείο Υγείας δεν έχει απαντήσει ακόμα στις αιτήσεις κονδυλίων που έχουν αποσταλεί.

Άλλο θέμα που προκύπτει είναι ότι παρά το γεγονός ότι η ψυχιατρική κλινική έχει εγκαινιαστεί, δεν υπάρχει ιατρικό προσωπικό για τη στελέχωση του τμήματος.

Ωστόσο, το προσωπικό κάνει έκλυση στους πολίτες, ώστε να έχουν υπομονή και υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό των ασθενών όσο γίνεται αυτό να είναι εφικτό, αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι αυτό δεν είναι αρκετό.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.