Σπέρνουν και θερίζουν τα αδικήματα στη Χίο

Σπέρνουν και θερίζουν τα αδικήματα εδώ στη Χίο, με την αστυνομία μονίμως να στέκεται εφ’ όπλου λόγχη. Παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, κλήσεις για μη εφαρμογή κράνους ή για ταχύτητα άνω του επιτρεπτού ορίου, σοβαρά τροχαία, ακόμη και υποθέσεις κακοποίησης ζώου, είναι μόνο μερικά από τα γεγονότα της Χίου, τα οποία η αστυνομία καλείται να διευθετήσει, και μάλιστα το καταφέρνει επιτυχώς. Παρακάτω παρατίθεται ορισμένες από τις δράσεις του Αστυνομικού Τμήματος το διάστημα των τελευταίων ημερών:

Τροχαίο ατύχημα

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μαστιχοχωρίων Χίου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα στο οδικό δίκτυο Αρμολίων – Καλαμωτής στη Χίο. Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο οδηγούμενο από ημεδαπό (72χρονος) και ζώο (άλογο), ενώ κατά τον χρόνο του συμβάντος τραυματίστηκαν, το προαναφερόμενο ζώο και ο αναβάτης του (25χρονος ημεδαπός). Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

Τροχαίο Ατύχημα

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μαστιχοχωρίων Χίου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα στο οδικό δίκτυο Πυργίου – Αρμολίων στη Χίο. Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν, Ι.Χ. φορτηγό όχημα οδηγούμενο από ημεδαπό (56χρονος) και Ι.Χ. φορτηγό όχημα που οδηγούσε έτερος ημεδαπός (33χρονος), ενώ κατά τον χρόνο του συμβάντος τραυματίστηκαν, οι προαναφερόμενοι οδηγοί καθώς και αλλοδαπός (36χρονος) που επέβαινε στο πρώτο όχημα. Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

Σύλληψη ημεδαπού στη Χίο, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ζώα συντροφιάς

Συνελήφθη, στο Βροντάδο της Χίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χίου, ημεδαπός 38χρονος), σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ζώα συντροφιάς. Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου, ο συλληφθείς διατηρούσε σε περιφραγμένο χώρο στην παραπάνω περιοχή, ζώο (σκύλο), μη τηρώντας τους κανόνες
ευζωίας. Για την υπόθεση αυτή είχε προηγηθεί καταγγελία σε αστυνομικές Αρχές.

Σε βάρος του συλληφθέντα επιβλήθηκε και προβλεπόμενο  διοικητικό πρόστιμο. Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χίου.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.