Στη Μήλο για το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μικρών Νησιών ο Δήμαρχος Οινουσσών

Στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μικρών Νησιών στη Μήλο παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Οινουσσών κ. Γεώργιος Δανιήλ, παρέα με τον Δήμαρχο Χάλκης κ. Αγγελο Φραγκάκη με τον οποίο είχε την χαρά, την ευκαιρία και την τιμή να γευθούν τη φιλοξενία του πρώην Δημάρχου και της κας Κατίγκως Αγγελάκου στο SEAKID II.

Στην ενδιαφέρουσα βραδιά μαζί με τον πρώτο πολίτη της Χάλκης συζήτησαν για τη νησιωτική αυτοδιοίκηση και τις προκλήσεις της. Στο επίκεντρο ήταν το επιτυχημένο παράδειγμα του πρώτου GRECO Island! Από τους τοπικούς φίλους και προσκεκλημένους του οικοδεσπότη, το ζεύγος Κοτρωνάκη, ενημερώθηκαν για πτυχές της ιστορίας και της καθημερινότητας της Μήλου, ενώ αργότερα είχαν τη χαρά να προστεθεί στη συντροφιά κι ο Γεν. Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Εμμ. Κουτουλάκης και να επεκταθούν σε ενδιαφέρουσα ναυτική και νησιωτική θεματολογία.

Την Κυριακή, λίγο πριν την πτήση, επισκέφθηκαν με τον κ. Αγγελάκο και τον Άγγελο Φραγκάκη τις φημισμένες Κατακόμβες και το εντυπωσιακό αρχαίο θέατρο της Μήλου, καταλήγοντας στο απαράμιλλο Κλήμα.

Ο κ. Δανιήλ ευχαρίστησε από καρδιάς τον πρώην Δήμαρχο και τη σύζυγό του για την ευγενική τους φιλοξενία!

 

Σχετικές δημοσιεύσεις