Στον ΑΝΤ1 Αιγαίου η υποψήφια Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κα Πειραντάκου Σεβαστή(Σέβη)-Δείτε όλη την συνέντευξη στον Κώστα Κυδώνη

 

Το πρωί της Τετάρτης 10 Μαΐου η υποψήφια Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κα Πειραντάκου Σεβαστή(Σέβη), βρέθηκε στα στούντιο του ΑΝΤ1 Αιγαίου και παρεχώρησε συνέντευξη στον Κώστα Κυδώνη για όλα τα θέματα που απασχολούν την τοπική, και όχι μόνο, επικαιρότητα αλλά και όσα αφορούν την υποψηφιότητά της .

Μια συνέντευξη που αξίζει να δείτε!

Παρακολουθείστε την όλη, στα παρακάτω βίντεο:

Ένα μικρό βιογραφικό της κας Πειραντάκου όπως μας το παρουσιάζει η ίδια:

“Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καλαμωτή της Χίου. Σπούδασα στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.
Από το 1989 είμαι μαχόμενη δικηγόρος και από το 1996 διατηρώ δικηγορικό γραφείο και ασκώ δικηγορία στην Αθήνα και στη Χίο.
Είμαι μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και της Ένωσης Γυναικών Δικηγόρων Αθηνών.
Από το 2016 μέχρι το 2019 άσκησα καθήκοντα Προέδρου στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή του Εθνικού Συμβουλίου Καταπολέμησης του Ντόπινγκ.
Η πολιτική μου πορεία ξεκίνησε το 1984 με την ΕΚΟΝ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΡΑΙΟΣ και συνεχίστηκε στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθήνας και στη Συντονιστική Επιτροπή της Οργάνωσης Μελών Δικηγόρων του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αθήνας.
Από το 1998 παρέχω νομική υποστήριξη σε κακοποιημένες γυναίκες και στο Σύλλογο Κακοποιημένων Γυναικών.
Με τον αείμνηστο Γιώργο Περαντάκο, δημιουργήσαμε το Φεστιβάλ “Αξάνεμος” του Συλλόγου Καλαμωτούσων Αττικής.
Είμαι μητέρα μιας κόρης.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.