Συγχαρητήρια στον Γιάννη Βλοτινό από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης συναντήθηκε χτες με τον 14 φορές  πρωταθλητή Ελλάδος στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση και Λέσβιο Γιάννη Βλοτινό παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Αρώνη. Στην συνάντηση ήταν παρόντες ο πρώτος προπονητής του Μυτιληνιού αθλητή Γιώργος Μουτζουρέλης και η Αντωνία Βλοτινού,  μέλη  του συλλόγου επιτραπέζιας Αντισφαίρισης «ΑΕΣΛ Γατελούζοι».

Ο Γιάννης Βλοτινός, έχοντας κατακτήσει μετάλλια και σημαντικές διακρίσεις σε Παγκόσμιους και Πανευρωπαϊκούς Αγώνες συνεχίζει να αγωνίζεται στην κατηγορία των Βετεράνων προβάλλοντας το  νησί, διατηρώντας το ενδιαφέρον για το άθλημα του πινγκ – πονγκ.

Ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αθλητές και παράγοντες του αθλήματος στην Λέσβο, καθώς δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις για να προπονηθούν με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ενδιαφέρον από νέα παιδιά να ασχοληθούν με το άθλημα.

Ο Περιφερειάρχης συνεχάρη τον Γιάννη Βλοτινό και τα μέλη του Συλλόγου για τις προσπάθειες που καταβάλλουν να κρατήσουν ζωντανό το άθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στην Λέσβο σημειώνοντας πως η Περιφέρεια στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της θα στηρίξει την προσπάθεια τους αυτή.

Σχετικές δημοσιεύσεις