Τέλος η ταλαιπωρία με το νέο σκίαστρο στο Τελωνείο

Αναβαθμίστηκε ο χώρος αναμονής του Τελωνείου για τους επισκέπτες που έρχονται και βρίσκονται σε αναμονή έως και 2 ωρών, ειδικά αυτοί που αναμένουν στην ουρά θεώρησης εισόδου. Βέβαια, αυτή τη χρονιά στο Μπαϊράμι η αναμονή για έλεγχο διαβατηρίων έφτανε ακόμα και τις  3 ώρες.

Στον εξωτερικό χώρο έχει τοποθετηθεί σκίαστρο που έχει τη δυνατότητα να καλύψει έως και 160 άτομα, καθώς επίσης και καθίσματα τα οποία έχουν προμηθευτεί από το αεροδρόμιο Χίου.

Στα άμεσα σχέδια περιλαμβάνεται η τοποθέτηση τεσσάρων ανεμιστήρων, ώστε να γίνεται η αναμονή πιο άνετη και υποφερτή.

Επίσης,  όπως δηλώνει ο  Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Παντελής Λεγάτος,  ο χώρος αναμονής θα έχει βαφτεί και θα είναι περιποιημένος και καθαρός, ώστε η εικόνα της να είναι προσεγμένη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Χίου είχε κάνει λόγο για την σημαντικότητα του σκιάστρου από τον Ιανουάριου αφού ήδη υπήρχαν  προβλέψεις για την αφόρητη κατάσταση υψηλών θερμοκρασιών για το καλοκαίρι, αλλά και για την απαραίτητη τοποθέτηση Χημικής τουαλέτας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.