Γεγονότα και Ντοκουμέντα:” ΌΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ” Εκλογικό αποτέλεσμα 9/6/24

 

 

Με την σκοπιά της εμπειρίας μου που από τα γεννοφάσκια μου των 77 μου χρόνων και από την όλη διαχρονική πορεία της παράταξης μας από το 1952 με τον Στρατάρχη Αλέξανδρο Παπάγο με τον Εθνικό Συναγερμό και 240 έδρες και στην συνέχεια με την ΕΡΕ και την μετέπειτα Νέα Δημοκρατία μας με τις 220 έδρες έχω να επισημάνω τα ακόλουθα στοιχεία και ΝΤΟΚΟΥΜΈΝΤΑ πού ίσως δεν θέλετε να πιστέψετε ότι είναι η αιτία της καθίζησης του χθεσινού αποτελέσματος των Ευρωεκλογών :
Βασική αιτία είναι ο γάμος των ομοφυλόφιλων πού κακώς έγινε για χάρη της Ευρώπης όπου και εκεί είδαμε την πανωλεθρία ορισμένων δήθεν Προοδευτικών.
Το ερώτημα είναι πόσοι γάμοι έγιναν;
Μάλλον ελάχιστοι γιατί δεν υπάρχει μόνιμη συμβίωση σε όλες και όλους αυτούς που λένε και λένε για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.
Δεύτερη αιτία είναι επίσης η πατριαρχική οικογένεια του χώρου της παράταξης μας πού δεν σηκώνει τις ανώμαλες καταστάσεις και είναι άνθρωποι θεοσεβούμενοι και θρησκόληπτοι και δεν συγχωρούν όλες αυτές τις δήθεν Προοδευτικές και μοντέρνες καταστάσεις.
Γι αυτούς ακριβώς κυρίως τους λόγους έγινε η μετατόπιση του εκλογικού σώματος δεξιά της Νέας Δημοκρατίας και δεν πήγαν σε άλλα κόμματα.
Όσο για την ακρίβεια και το λαθρό – μεταναστευτικό χρειάζεται μεγάλη προσοχή και ψυχραιμία προκειμένου να επέλθει ισορροπία και να μπορούν όλοι οι Έλληνες να ζήσουν πιο άνετα και χωρίς φόβο και πανικό από την εγκληματικότητα.
Η δική μου προσωπική εμπειρία και συμβουλή συνίσταται στην παροχή των πολιτών και ειδικότερα στους συνταξιούχους μεγαλύτερες παροχές και συντάξεις για να επανέλθουν στις τάξεις της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας.
Μην ξεχνάμε ότι το τρίπτυχο του Έλληνα είναι ” ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ “
Γιατί το 97 % του Ελληνικού λαού ΕΙΜΑΣΤΕ Χριστιανοί Ορθόδοξοι και δέν θέλουμε ανώμαλες καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής μας.
Έννομη τάξη, σιγουριά και πάνω απ όλα την ΠΑΤΡΊΔΑ μας και την ασφάλεια των συνόρων μας.
Αυτές είναι οι δικές μου απόψεις για το εκλογικό αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών.
Πάρτε άμεσα τις δέουσες αποφάσεις για καλύτερες μέρες του Ελληνικού λαού.
Από την Ακριτική Χίο με πολύ αγάπη πού όπως είδα κράτησε ψηλά την παράταξη μας με μεγάλα ποσοστά!
Εύχομαι καλή επιτυχία στους νέους Ευρωβουλευτές με στόχο την ΕΛΛΑΔΑ μας.
Χίος 10 Ιουνίου 2024
Λευτέρης Πυκνής
(Μαλλιάς) Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.