Νέο τροχαίο με ανήλικα στο κέντρο της πόλης

  Δύο ανήλικα χτυπήθηκαν από μηχανάκι ντελίβερι το απόγευμα της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της πόλης. Το ατύχημα έγινε στην οδό Μαρτύρων, όπου ντελιβεράς παρέσυρε με το δίκυκλο τα δύο παιδιά σε διάβαση, όπως ανέφεραν αυτόπτης μάρτυρες. Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου μετέφερε τα δύο παιδιά, με τραύματα στο κεφάλι.

Περισσότερα

Άξια συγχαρητηρίων η επιχείρηση Συρρής Bakery

Όπως κάθε χρόνο και για όσα χρόνια αντέχει, η οικογένεια Συρρή, προσφέρει και φέτος στις οικογένειες των μαθητών που έχουν ανάγκη, το καθημερινό τους κολατσιό. (Η παραλαβή πλέον γίνετε από το κατάστημα στην Φάρκαινα την ίδια ώρα)

Περισσότερα

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός Χιώτης τραγουδιστής

  Κώστας Καρουσάκης: Πέθανε σε ηλικία 80 ετών – Η νύχτα του φονικού του Κοεμτζή και τα τραγούδια που άφησαν ιστορία Την είδηση έκανε γνωστή η κόρη του – Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου η κηδεία του. Ο μεγάλος τραγουδιστής Κώστας Καρουσάκης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών. Την είδηση έκανε γνωστή η κόρη του και τραγουδίστρια, Ελένη Καρουσάκη μέσω ανάρτησης  της στο Facebook. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία τους και έγραψε : «Καλό παράδεισο πατέρα. Μαχητής μέχρι το τέλος. Σ’ αγαπώ».  

Περισσότερα