Άρχισαν τα όργανα στη ΝΔ μετά την επίσκεψη Βορίδη στο νησί μας

Το βράδυ της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου 2019 στο ξενοδοχείο «Ελληνικό Κάστρο» πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΝΟΔΕ Χίου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, παρουσία πολλών στελεχών της ΝΔ και με κύριο προσκεκλημένο τον Βουλευτή Αττικής και Τομεάρχη Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη. Η εκδήλωση αυτή σηματοδότησε και την έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τα τοπικά στελέχη.

Το βλέμμα, τα επαινετικά σχόλια και οι επανειλημμένες αναφορές του Μάκη Βορίδη στο πρόσωπο του Αντιπεριφερειάρχη Χίου, ήταν αρκετά για να καταλάβει κανείς ότι η Νέα Δημοκρατία στηρίζει τον Σταμάτη Κάρμαντζη για το Δήμο της Χίου.
Ακόμη, ενισχυμένη και δυναμική ήταν η στήριξη που δόθηκε στην Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, κ. Χριστιάνα Καλογήρου από τη Νέα Δημοκρατία.
Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή ο Μάκης Βορίδης δείχνει να στηρίζει τον Στ. Κάρμαντζη και τη Χρ.Καλογήρου ότι και ο λαός θα ακολουθήσει τις υποδείξεις του. Είναι γνωστό ότι αρκετοί πολίτες – ψηφοφόροι, και για τους δυο προαναφερόμενους αιρετούς, δεν τρέφουν και τα καλύτερα σχόλια.

Όλες οι δηλώσεις του Μάκη Βορίδη έφεραν αναστάτωση γενικότερα στο χώρο της γαλάζιας παράταξης. Δεν είναι λίγα τα στελέχη της ΝΔ που διαφωνούν με την υποψηφιότητα τόσο του Αντιπεριφερειάρχη Χίου, Σταμάτη Κάρμαντζη, όσο και με την εκ νέου υποψηφιότητα της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, κ. Χριστιάνας Καλογήρου. Ενοχλημένος δε, σε αφάνταστο βαθμό φάνηκε να είναι και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, κ. Κώστας Μουτζούρης καθώς και οι άνθρωποι που τον περιτριγυρίζουν και τον στηρίζουν.

Για άλλη μια φορά η επίσημη αυτή εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας με την επίσκεψη του Μάκη Βορίδη στο νησί μας ήταν ένα πολιτικό θέατρο, όπου παρουσιάστηκαν οι γνωστοί γλυψιματίες και γυρολόγοι της πολιτικής.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.