Άτυπο γραφείο ευρέσεως εργασίας στο Σωματείο Οικοδόμων Χίου

Το σωματείο οικοδόμων Χίου με ανακοίνωσή του προσκαλεί  τα μέλη του  που αναζητούν εργασία να προσέρχονται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη 18:00-19:00 στα γραφεία του σωματείου προκειμένου να ενημερώνονται για νέες θέσεις εργασίες  στον κλάδο τους .

Αναλυτικά η  ανακοίνωση του σωματείου:

“Το σωματείο οικοδόμων λαμβάνει την πρωτοβουλία να καλέσει τα μέλη του  που  αναζητούν εργασία να προσέλθουν  στα γραφεία του σωματείου, διότι, συχνά απευθύνονται σε μας και όσοι αναζητούν εργατικό προσωπικό, είτε ανειδίκευτο είτε εξειδικευμένο.

Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για την χώρα μας και για όλο τον κόσμο όπου ο κλάδος της οικοδομής ακόμα μαστίζεται και που η μαύρη εργασία θεριεύει θεωρούμε πολύ σημαντικό το σωματείο μας να συνδράμει ούτως ώστε συνάδελφοί μας να βρουν μεροκάματο και εργασία.

Επισημαίνουμε ότι το γραφείο του σωματείου μας είναι ανοιχτό τις εξής μέρες και ώρες Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη 18.00-19.00μμ.

Το επάγγελμά μας είναι δύσκολο και η επικινδυνότητά του το καθιστά ακόμα δυσκολότερο και είναι εξαιρετικά σημαντικό να ασκείται από επαγγελματίες οικοδόμους που το γνωρίζουν.

Συμμετέχουμε στο σωματείο μας, ενώνουμε τη φωνή μας, αγωνιζόμαστε από κοινού για το επάγγελμά μας.”, καταλήγει η ανακοίνωση των Οικοδόμων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.