Έγγραφο διαμαρτυρίας από τους κατοίκους του Χαλκειούς στην Αστυνομική Δ/νση Χίου για το μεταναστευτικό ζήτημα

 

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου δόθηκε το πρωί της Πέμπτης έγγραφο διαμαρτυρίας από τον πρόεδρο και το τοπικό συμβούλιο του Χαλκειούς για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σε ιδιωτικές εκτάσεις γύρω από τη ΒΙΑΛ. Στο έγγραφο διαμαρτυρίας που κοινοποιήθηκε τόσο στον Αστυνομικό Διευθυντή Χίου, Δημήτριο Αυγερινό, όσο και στην Εισαγγελία Χίου αναφερόταν τα εξής:

«Σας ενημερώνουμε ότι έχουν καταπατηθεί ιδιωτικές αγροτικές εκτάσεις στις οποίες έχει τοποθετηθεί μεγάλος αριθμός σκηνών και διαμένουν περί τους τριακόσιους μετανάστες και ο αριθμός αυξάνεται καθημερινά.

Τόσο οι ιδιοκτήτες οι οποίοι ουδέποτε ερωτήθηκαν όσο και το τοπικό συμβούλιο του Χαλκειούς ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την ΑΜΕΣΗ απομάκρυνση των σκηνών από τις ιδιωτικές εκτάσεις. Σε αντίθετη περίπτωση επιφυλασσόμαστε και επικαλούμαστε κάθε έννομο συμφέρον που έχουμε ως πολίτες σύμφωνα με το σύνταγμα και τους νόμους του Ελληνικού Κράτους».

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.