Έγινε  η πρώτη τελετή Καθομολόγησης των νέων πτυχιούχων του Πανεπιστημίου Αιγαίου μετά από δύο χρόνια πανδημίας .

Η πρώτη ορκωμοσία έγινε την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 στο αμφιθέατρο “Γιάννης Καράλης”στην Χίο, με τις Τελετές Καθομολόγησης Αποφοίτων και Απονομής Πτυχίων και Διπλωμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών
του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης,
Χαιρετισμό έκανε η Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης (Σ.Ε.Δ.), Καθηγήτρια Μαρία Λεκάκου και ο Προέδρος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (Τ.Δ.Ε.), Καθηγητής Μιχαήλ Μπεκιάρης
Ακολούθησε απονομή βραβείων επιμέλειας και απονομή των Διπλωμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Διοίκηση Επιχειρήσεων – ΜΒΑ, Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη – Executive MBA και στην Στρατηγική Διοίκηση Τουριστικών Προορισμών και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας.

Η δεύτερη ορκωμοσία έγινε την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 στο αμφιθέατρο “Γιάννης Καράλης” στην Χίο, με την Τελετή Καθομολόγησης Αποφοίτων, Απονομής Πτυχίων και Διπλωμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης.

Χαιρετισμό έκανε η Καθηγήτρια Μαρία Λεκάκου, Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών της Διοίκησης, ο Καθηγητής Σεραφείμ Κάπρος, Πρόεδρος Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών,
Διευθυντής “MBA in Shipping” και η Καθηγήτρια Αθηνά Ρουμπούτσου, Διευθύντρια Π.Μ.Σ. “Ναυτιλία, Μεταφορές και Διεθνές Εμπόριο ΝΑ.Μ.Ε.”

Ακολούθως έγινε η Καθομολόγηση των Αποφοίτων του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών και η Απονομή Πτυχίων καθώς και  η Απονομή Βραβείων Αριστείας. Αμέσως μετά έγινε η Απονομή Διπλωμάτων των Μεταπτυχιακών Σπουδών  ΠΜΣ “Ναυτιλία, Μεταφορές και Διεθνές Εμπόριο ΝΑ.Μ.Ε.” και  ΠΜΣ “MBA in Shipping”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προγράμματα αυτά είχαν παρακολουθήσει αρκετά στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών αλλά και γόνοι εφοπλιστικών οικογενειών , απόδειξη της εκτιμήσεως που έχει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου  στην Ναυτιλιακή Βιομηχανία.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.