“Ένα της Χίου Αγγελούδι” – Ένα συγκινητικό τραγούδι μνήμης για τον μικρό Σταμάτη Ασπρούλη Συνεργασίας: Τάκη Φάβιου – ΑΡΤΙΟΝ (Βίντεο)

Ο ποιητής, συνθέτης και τραγουδιστής Τάκης Φάβιος, στα πλαίσια της δημιουργίας τριανταπέντε τραγουδιών του που υμνούν το νησί της Χίου, σε συνεργασία με τον πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΡΤΙΟΝ» καταθέτει ένα συγκινητικό τραγούδι μνήμης με τίτλο «ΈΝΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ».

Με απόλυτο σεβασμό στους τρυφερούς γονείς του, το πόνημα αυτό υμνεί τον μικρό, όμορφο και ταλαντούχο Σταμάτη Ασπρούλη, που ταξίδεψε στον δικό του φωτεινό κόσμο, αφήνοντας το γλυκό, εφηβικό άρωμά του στην μυροβόλο πατρίδα του.

Η εκφραστική ερμηνεία της Ηρώς Λαμπρινούδη είναι αντάξια του πόνου της μητέρας που υποδύεται.

Ο Τάκης Φάβιος καταθέτει ακόμη ένα υπέροχο τραγούδι για το νησί μας, αποδεικνύοντας περίτρανα την αγάπη του γι’ αυτό και ξεδιπλώνοντας ακόμα μια φορά το μουσικό – ποιητικό του ταλέντο. Παίζουν οι μουσικοί Γιώργος Τσοκάνης (πλήκτρα) και ο χιώτης Σάκης Σεζένιας (φυσαρμόνικα). Κατασκευή βίντεο Αντώνης Θαλασσέλης.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.