Έπνιξε και έφαγε την μητέρα του.

Σε δεκαπέντε χρόνια φυλάκιση καταδικάστικε ένας 28χρονος Ισπανός επειδή δύο χρόνια πριν σκότωσε την μητέρα του μετά από καυγά και προσπαθώντας να εξαφανίσει το πτώμα γευμάτιζε με αυτό για δύο εβδομάδες. Μάλιστα έτρωγε τα κομμάτια μαζί με τον σκύλο του. Δράστης του φοβερού αυτού εγκλήματος, που έγινε στην Μαδρίτη το 2019, είναι ο Alberto Sánchez Gómez 26 ετών τότε, ο οποίος ήταν γνωστός στην Ισπανική Αστυνομία από τις βίαιες επιθέσεις στην μητέρα του η οποία βρισκόταν σε καθεστώς προστασίας από αυτόν. Εκτός από τα 15 χρόνια φυλάκισης είναι υποχρεωμένος να καταβάλλει 60.000 Ευρώ στον αδελφό του ως αποζημίωση.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, η μητέρα του τού έκανε τον βίο αβίωτο και γι΄αυτό την σκότωσε. Από τα 16 του  άκουγε φωνές ανεξήγητες. Όταν αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι έμενε έξω πίνοντας αλκοόλ,καπνίζοντας κάνναβη ενώ συνέχιζε να ακούει φωνές και να βλέπει “κρυφά μηνύματα” στην τηλεόραση. Όταν γύρισε από την Ελλάδα, όπου βρέθηκε με το πρόγραμμα ” Έρασμος” στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών το 2015, μπήκε επανειλημμένες φορές στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Princesa. Ακολουθεί η αγγελία του για να βρει συγκάτοικο στην Αθήνα για το Erasmus. Άξιο προσοχής είναι ότι δηλώνει καπνιστής “…αλλά όχι καπνού”

22 years old boy looking for roommates

  • Move in date: 1 September 2015
  • Minumum stay: 5 months
Alberto

Hi everybody! I’m Alberto and I will study accounting and finance at AUEB the next year for both semestres. I want to stay in a residence but i don’t find it yet. In any case, if I don’t find a residence i will look for a flat in the centre of Athens.

About me: I like party , I smoke but not tobacco, i like animals and i hope to travel everywhere the next course.

Contact me if you want to know me better for sharing a flat or any thing.

 

About me / us Things that my roommate should have
Gender 1 boy Not specified
Age 22 20 – 99
Occupation Student Student
Smoker Not specified Not specified
Partying Yes Yes
Pet Not specified Not specified

Πηγή: BBC, elpais, erasmusu

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.