Έφυγε από τη ζωή ο 40χρονος στρατιωτικός που έπεσε θύμα τροχαίου

Δεν τα κατάφερε τελικά ο 40χρόνος στρατιωτικός που ενεπλάκη σε τροχαίο την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019, το μεσημέρι στην περιοχή της Αγίας Βάσσας, στο Νεχώρι.

Συγκρούσθηκαν Ι.Χ. αυτοκίνητο με μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του στρατιωτικού, που οδηγούσε το δίκυκλο.

Ο άτυχος στρατιωτικός νοσηλεύτηκε αρχικά στην Χίο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Δυστυχώς ο αγώνας που έδωσε για να κρατηθεί στην ζωή ήταν άνισος και σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΣ εξέπνευσε σήμερα στο 401 ΓΣΝΑ.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΣ για τον θάνατο του ΕΠΟΠ

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο Επαγγελματίας Οπλίτης, Επιλοχίας Πυροβολικού (ΠΒ) Α.Τ. της 96 ΑΔΤΕ, 40 ετών και πατέρας 2 τέκνων, απεβίωσε σήμερα, νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών, συνεπεία τροχαίου. Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.