Έφυγε ο παλαιστής Γιώργος Τρομάρας

 

 

 

 

 

Έφυγε από τη ζωή ο παλαιστής Γιώργος Τρομάρας, σε ηλικία 75 ετών.

Ο Γιώργος Τρομάρας είχε υποστεί απανωτά εγκεφαλικά επεισόδια και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» όπου τελικά και κατέληξε.

Η είδηση του θανάτου του συγκινεί το Πανελλήνιο. Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι στη Ζωοδόχο Πηγή στην Πλατεία Παιανίας.

 

 

Ποιος ήταν ο Γιώργος Τρομάρας

Ο Γιώργος Τρομάρας ήταν Έλληνας παλαιστής, ηθοποιός δύο φορές πρωταθλητής Ελλάδας στην ελευθέρα πάλη και Ευρώπης στην επαγγελματική πάλη, ενώ παράλληλα ήταν και μασίστας. Στο παρελθόν είχε συμμετάσχει σε διάφορες ελληνικές ταινίες.

Από πολύ μικρή ηλικία έδειξε την κλίση του στην πάλη και τη μυϊκή δύναμη. Εκτός από παλαιστής έχει καταφέρει λύγισμα χοντρών σιδερικών, σπάσιμο χοντρών αλυσίδων, σήκωμα αυτοκινήτων, άνοιγμα ελατηρίων άνω των 400 κιλών με τα δόντια, ακόμα και τράβηγμα αμαξοστοιχιών.Είναι ο πρώτος που διοργάνωσε αγώνες δυναμικού τριάθλου (powerlifting) στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Τρομάρας ήταν ο συνεχιστής των λαϊκών ηρώων Κουταλιανού και Σαμψών, ενώ πλέον είναι ο τελευταίος λαϊκός ήρωας.

Είχε παρουσιάσει προγράμματα επίδειξης μυϊκής δύναμης στην Ελλάδα και σε πάνω από 35 κράτη, σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου σε όλη την Ελλάδα, πάντα με περισσότερο το ηθικό δίδαγμα.

Ήταν παντρεμένος και έχει έναν γιο, τον Κώστα, ο οποίος ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του στο άθλημα του δυναμικού τριάθλου.

Γεννήθηκε το 1947 σε ένα μικρό χωριό με θέα την Λίμνη Τριχωνίδα, την Αγία Σοφία. Από πολύ μικρή ηλικία έδειξε την κλίση του στην πάλη και τη μυϊκή δύναμη. Eκτός από παλαιστής είχε καταφέρει λύγισμα χοντρών σιδερικών, σπάσιμο χοντρών αλυσίδων, σήκωμα αυτοκινήτων, άνοιγμα ελατηρίων άνω των 400 κιλών με τα δόντια, ακόμα και τράβηγμα αμαξοστοιχιών.

 

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.