Αγανακτισμένοι από τις συνεχόμενες διακοπές ρεύματος οι Ψαριανοί 

 

Έξαλλοι είναι οι καταστηματάρχες της νήσου Ψαρών, καθώς η κατάσταση των εργασιών της ΔΕΗ έχει ξεπεράσει κάθε επιτρεπτό όριο δημιουργώντας προβλήματα στην λειτουργία των καταστημάτων τους, μέσο της καλοκαιρινής σεζόν. Προβλήματα όμως δημιουργούνται και στης οικιακές ηλεκτρικές συσκευές αλλά και στην καθημερινότητα των πολιτών!
Με το γενικευμένο μπλακ άουτ του νησιού σήμερα από της 07:00 μέχρι και της 15:00, επικρατεί το απόλυτο αλαλούμ αφού οι επιχειρήσεις μετρούν απώλειες εκατοντάδων ευρώ και σε πολλά νοικοκυριά δημιουργούνται βλάβες σε οικοσκευές για τις οποίες όμως η… καλή μας η ΔΕΗ, ποτέ δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες της.
Επιχειρήσεις σε όλη την έκταση του νησιού, έχουν τεθεί σήμερα εκτός λειτουργίας και το νησί έχει “παραλύσει” κυριολεκτικά.
Το πρόβλημα όμως είναι πως οι διακοπές ρεύματος στα Ψαρά θα είναι σχεδόν καθημερινές, αφού το πρόγραμμα του εργολάβου της ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει ότι θα συνεχίσουν οι εργασίες την ερχόμενη Κυριακή 19 και την Δευτέρα 20 Ιουνίου από της 07:00 έως της 15:00.
Κύριοι ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για τις οικονομικές ζημίες τόσο των επιχειρήσεων όσο και των νοικοκυριών για τις βλάβες των οικοσκευών τους; Ήρθε πλέον η ώρα, οι φορείς να υποβάλουν μηνύσεις και αγωγές κατά της ΔΕΗ, μήπως και αποφευχθούν τα χειρότερα στο μέλλον.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.