Αγιασμός στη Μαθητική Στέγη Καρδαμύλων – «Το Σπίτι της Μαρίας» [ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ]

Το πρωί της Παρασκευής, 14 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα εορτής Ύψωσις του Τιμίου Σταυρού, πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός στο «Σπίτι της Μαρίας» στα Καρδάμυλα παρουσία του Προέδρου της Ακαδημίας Αθηνών, Αντώνη Κουνάδη, της τοπικής θρησκευτικής, πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας. Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Μάρκος, ο οποίος έδωσε και τις ευχές του στους μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά.
Φέτος στο «Σπίτι της Μαρίας» θα φιλοξενηθούν συνολικά 20 μαθητές. Οι 11 από αυτούς είναι νέοι μαθητές της Μαθητικής Στέγης.
Ο Διευθυντής, Ζαχαρίας Μπεκριδάκης μίλησε για τη λειτουργία της δομής αυτής και τις επιτυχίες των παιδιών στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Πιο αναλυτικά, ανέφερε ότι πέντε μαθητές πέτυχαν φέτος στις Σχολές Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού και στις Σχολές Πλοιάρχων, ο ένας μάλιστα εκ των οποίων εισήλθε στην σχολή πρώτος.
Φέτος την εκδήλωση τίμησαν εκπρόσωποι Διεθνών Ναυτικών Οργανισμών, όπως και ο πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, Αντώνης Κουνάδης.

Ο αγιασμός στο «Σπίτι της Μαρίας»
Ο εσωτερικός χώρος της Μαθητικής Στέγης Καρδαμύλων
 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.