Αδιάβαστος και αγενής, κ. Μιχαηλίδη

 

Ο κ. Μιχαηλίδης συνεχίζει να παραμένει ανενημέρωτος και να δημιουργεί ένταση για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, όπως αυτό της υγείας των Χιωτών, δημοσιεύοντας επιλεκτικά όσα τον εξυπηρετούν για να ασκήσει τη μικροπολιτική που επιθυμεί.

Πράγματι, καθημερινά δημιουργούνται ζητήματα που άπτονται της διαχείρισης και της οργανωτικής λειτουργίας του Νοσοκομείου της Χίου. Ζητήματα που επιλύονται όμως έγκαιρα για την ασφάλεια και την προστασία του Χιώτη και της Χιώτισσας.

Το ίδιο συνέβη και με το ζήτημα του Νευρολογικού Εξωτερικού Ιατρείου, το οποίο αποκαταστάθηκε την ίδια ημέρα, αφού με νέο έγγραφο της, η Διοίκηση του Νοσοκομείου αποφάσισε για την εύρυθμη λειτουργία του, να εξετάζονται τα νευρολογικά περιστατικά σε άλλο χώρο-ιατρείο.

Παράλληλα το Πνευμονολογικό Ιατρείο, όχι μόνο λειτουργεί, αλλά δεν έχει σταματήσει λεπτό να εξυπηρετεί τους ασθενείς. Ως συνάδελφος, κ. Μιχαηλίδη, θα έπρεπε να ρωτήσετε το Διευθυντή της Πνευμονολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Χίου, τον κ. Γαννιάρη, ο οποίος έχει αυξήσει τα ραντεβού του από επτά σε δώδεκα την ημέρα, δίνοντας μεγάλο αγώνα καθημερινά, για να έχουμε εμείς σήμερα μία πρότυπη Πνευμονολογική πτέρυγα.

Κύριε Μιχαηλίδη, οφείλεται μία συγγνώμη, όχι μόνο στους Χιώτες, όχι μόνο στη Διοίκηση του Νοσοκομείου, αλλά και στους ίδιους σας τους συναδέλφους και όλο το υγειονομικό προσωπικό, που καθημερινά δίνουν το δικό τους αγώνα για να επανέλθει το νησί στην κανονικότητα.

Καλό θα ήταν, λοιπόν, την επόμενη φορά να σκεφτείτε πιο σοβαρά που ασκείτε πολιτική, μιας και η υγεία αποτελεί πολύτιμο αγαθό για όλους μας, και όχι αντικείμενο μικροπολιτικής.

667 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ

                                                                          Πολιτικό γραφείο Νότη Μηταράκη

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.