Αιμιλιανός Ευαγγελινός: «Το 95% των καθηγητών στην Χίο είναι εμβολιασμένοι»

 

https://diafaneia.eu/wp-content/uploads/2021/10/235949203_2055986077912868_2052309021539778639_n.jpg

Ο Προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου κος Αιμιλιανός Ευαγγελινός ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή “Καλημέρα με τον Αντ1 Αιγαίου” και μετά από σχετικές ερωτήσεις του Κωνσταντίνου Κυδώνη και με το περιστατικό που συνέβη ανάμεσα σε μαθητές τις προηγούμενες ημέρες σε περιοχή της Χίου δήλωσε ότι «δεν έχουμε ζητήματα βίας στα σχολεία στην Χίο, τουλάχιστον έτσι όπως γίνονται σε κάποιες άλλες περιοχές της Ελλάδας».

Χαρακτηριστικά είπε: «Θα έλεγα ότι στο θέμα αυτό τα σχολεία μας λειτουργούν άψογα και εδώ πρέπει να αναφέρουμε τις προσπάθειες πολλών καθηγητών που προτρέπουν τα παιδιά στον δρόμο της αρετής μέσα από διάφορες σχολικές δραστηριότητες όπου εκεί ανασύρουν διάφορα θέματα προς όφελος των μαθητών».

Για το θέμα των κρουσμάτων του COVID – 19 σε Γυμνάσιο της Χίου αυτή την εβδομάδα, είπε ότι «πράγματι ταυτοποιήθηκαν τρία παιδιά ως φορείς του ιού και ο Διευθυντής του σχολείου προέβη στις ενδεδειγμένες ενέργειες που ήταν υποχρεωμένος να κάνει από τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας.

Τα παιδιά αυτά ήταν όλα στο ίδιο τμήμα, το οποίο πρέπει να πούμε ότι δεν έκλεισε γιατί για να κλείσει ένα τμήμα πρέπει να νοσήσει το 50%+1 που στο συγκεκριμένο μεταφράζεται σε 12 μαθητές σε σύνολο 22».

Ο Δήμος Χίου με συνεργασία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προέβη σε απολύμανση του Σχολείου την Τρίτη 23 Νοεμβρίου.

Στο τέλος ο κος Ευαγγελινός δήλωσε ότι το 95% των καθηγητών στην Χίο είναι εμβολιασμένοι.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.