Ακάρ μην φουσκώνεις τα μυαλά του Ερντογάν με τα 60 πολεμικά γιατί η Ελλάδα έχει 6.000 σταθερά και αβύθιστα Αεροπλανοφόρα

Ακάρ… Γνωρίζω ότι το ξέρεις πολύ καλά ότι στην Ελλάδα υπάρχουν πλήθος γύρω στα 6.000 αβύθιστα Αεροπλανοφόρα πού είναι διάσπαρτα στην δική Μας Γαλάζια θάλασσα και Πατρίδα .Γνωρίζεις επίσης ότι είναι σαν αστακός εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας πολεμικό υλικό… αλλά πάνω απ’όλα είναι το έμψυχο ζωντανό ανθρώπινο και εκπαιδευμένο προσωπικό με την Ελληνική καρδιά και την ψυχή.

Γι’αυτό συνέχεια ζητάς την αποστρατικοποίηση των νησιών… δεν σφάξανε Γιουσούφ Αγά!

Γνωρίζεις επίσης ότι στο βυθό της θάλασσας πλέουν τα αόρατα θηρία που κατασκοπεύουν όλες τις θάλασσες μέχρι μέσα στα λιμάνια της Τουρκίας.

Γνωρίζεις επίσης ότι το πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας έχει την απόλυτη κυριαρχία στις θάλασσες του Αιγαίου πελάγους και της Μεσογείου και δεν αστειεύονται.
Και τέλος να σου θυμίσω τους αετούς των αιθέρων που ανά πάσα στιγμή μπορούν να ισοπεδώσουν ακόμη και το χρυσό παλάτι του Σουλτάνου.

Μην παίζεις λοιπόν και μην ρίχνεις λάδι μες τήν φωτιά και μην φουσκώνεις τα μυαλά του σχιζοφρενή Σουλτάνου ότι έχετε και έχετε και τίποτα στην πραγματικότητα δεν έχετε χωρίς έμψυχο ζωντανό ανθρώπινο οργανισμό που τους έχετε κλείσει όλους στην φυλακή και προσπαθείτε με ξένους πληρωμένους μισθοφόρους και δολοφόνους να επιβληθείτε ανά την υφήλιο.

Ακάρ για πες αλεύρι ο Στρατηγός Φλώρος σε γυρεύει!

Κάτσε λοιπόν στ’ αυγά σου και κοίταξε τα Τουρκόπουλα που πεινούν και λένε το ψωμί ψωμάκι με τις σπατάλες και τους τρελούς εξοπλισμούς που έχετε διαλύσει την οικονομία της χώρας σας.

Ξέρεις κάτι μια παροιμία λέει ότι όποιος γυρεύει τα πολλά χάνει και τα λίγα!

Και να θυμάστε καλά όλοι σας στην απέραντη Τουρκία ότι όλες οι πόλεις και τα χωριά φέρουν από αρχαιοτάτων χρόνων Ελληνικά ονόματα και είναι χαραγμένα πάνω στις πέτρες από τις οποίες βγάζετε χρήματα από τον τουρισμό.

Βάλτε επιτέλους μυαλό και προσγειωθείτε με την πραγματικότητα και τους διεθνείς κανόνες και συνθήκες που επικρατούν στον ΟΗΕ.

Καλό βράδυ από την Ακριτική Χίο με πολύ Αγάπη!
Χίος 4 Νοεμβρίου 2020
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.