Αμφιβολίες το μυαλό βασανίζουνε πολλές… Αμφιβολίες τρελές!

Και όπως γράφω “Εγώ θα είμαι σε αναμονή για λόγους ασφαλείας της ζωής μου”!
“Δεν νομίζω ότι είμαι ακόμη για τον “Αλλο κόσμο πού θα πάς κοίτα μήν γίνεις σύννεφο” ίσως κάποτε στάχτη ή αχυλιά σε κάνιστρο για τα γαλάζια νερά, αλλά προς το παρόν έχω βάλει πλώρη για να περάσω τον αιώνα!
Και έρχομαι στο προκείμενο της ημέρας 26 Μαρτίου που άνοιξε η πλατφόρμα του εμβολιασμού για ηλικίες 70 έως 74 χρόνων!
Και την πρώτη απανταχούσα την πήρα από το φαρμακείο μου, που σε τηλεφωνική επικοινωνία, μου ανακοίνωσε ότι πρέπει να διαλέξω για εμβολιαστικό κέντρο ή Καρδάμυλα ή Πυργί για το εμβόλιο της AstraZeneca κάτι πού αργότερα είδα με τα μάτια μου από το μήνυμα στο κινητό μου με τίτλο ” Ελληνική Κυβέρνηση εμβόλιο Covid-19! και με ημερομηνία 12 Απριλίου η πρώτη δόση και 1η Ιουλίου η δεύτερη δόση πού αποδεικνύεται ότι θα πρέπει να κάνω το εμβόλιο της AstraZeneca και ενώ από την αρχή έλεγαν ότι δεν έχει αποτέλεσμα πάνω από την ηλικία των 60 ή 65 χρόνων και εκτός φυσικά με την εν συνεχεία αναμπουμπούλα λόγω θρομβώσεων!
Και βλέπω τώρα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο και ηλεκτρονικά ΜΜΕ με ημερομηνία 25 Μαρτίου 2021 οτι:
“Ο ΕΜΑ συγκαλεί ξανά ομάδα ειδικών για το εμβόλιο της AstraZeneca” και παρά τις συνεχείς διαβεβαιώσεις για την ασφάλεια του εμβολίου ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) ανακοίνωσε ότι συγκαλεί νέα σύσκεψη ειδικών στις 29 Μαρτίου 2021 για τα περιστατικά δημιουργίας θρόμβων.
Ειδικοί εκτός οργανισμού, ιδίως στην αιματολογία, την καρδιαγγειακή ιατρική και την νευρολογία αναμένεται να διατυπώσουν τις απόψεις τους σχετικά με την δημιουργία θρόμβων και άλλων κινδύνων όπως αναφέρει ο Ε Ο Φ πού ίσως σχετίζονται με το εμβόλιο της AstraZeneca.
Και το μεγάλο θέμα έχει προκύψει και με τα 29 εκατομμύρια δόσεων πού βρέθηκαν στην Ιταλία και η δικαιολογία ότι απ αυτά τα 13 εκατομμύρια θα αποσταλούν στις χώρες υπό ανάπτυξη ( χάρη στον μηχανισμό αλληλεγγύης covax) και τα υπόλοιπα στα κράτη μέλη της Ευρώπης!
Σύμφωνα όμως με την AstraZeneca το σύνολο των παρτίδων θα πρέπει να υποβληθεί, πρώτα, σε έλεγχο ποιότητας.
Και οι ψύλλοι μπήκαν στ’ αυτιά μου όταν βλέπω να ανακατεύονται αλληλέγγυοι όπως και με το προσφυγικό που όπως λέει μια παλιά παροιμία : “Άρπαξε να φας και κλέψε ν’ αχεις”!
Είναι δυνατόν με όλες αυτές τις πληροφορίες και την αναμπουμπούλα εάν και κατά πόσον υπάρχουν μεγάλες παρενέργειες και σοβαρά προβλήματα υγείας με το εμβόλιο της AstraZeneca εγώ που δεν κάνω ούτε εμβόλιο γρίπης γιατί αποφεύγω κλειστούς χώρους και τον συνωστισμό να κάνω αυτό το εμβόλιο;
Και απευθύνομαι ντόμπρα και σταράτα σε όλους τους υπεύθυνους γιατί ενώ εγώ και όλοι της ηλικίας μου γνωρίζαμε ότι θα κάνουμε το Αμερικάνικο εμβόλιο της Pfizer ή της Moderna μας υποχρεώνετε να κάνουμε το εμβόλιο της AstraZeneca με όποιους κινδύνους διατρέχει η ζωή και η υγεία μας;
Εγώ θα περιμένω επειδή αγαπώ πολύ την Αμερική και την νέα Κυβέρνηση να κάνω μόνο το Αμερικάνικο εμβόλιο!
Θυμάμαι πάντοτε ότι λέγαμε και στον στρατό Αμερικανικής κατασκευής και προέλευσης!
Εύχομαι να ληφθούν υπόψη σε όλους τους αρμοδίους τα γραφόμενά μου!
Καλό Παρασκευοσαββατοκύριακο με πολύ αγάπη και Αισιοδοξία!
Χίος 26 Μαρτίου 2021
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.