Ανήλικος μπήκε σε σχολείο και αφαίρεσε κουβέρτες – μαξιλάρια και παιχνίδια

 

Πείτε μου που καταντήσαμε;

Ανήλικος ημεδαπός… Ελληνόπουλο δηλαδή, παραβιάζοντας τις πόρτες των γραφείων σε σχολείο της γειτονικής Λέσβου, έκλεψε κουβέρτες, μαξιλάρια και παιχνίδια.

Τρυπώνοντας το απόγευμα της Δευτέρας σε ένα σχολείο στην ευρύτερη περιοχή της Γέρας στην γειτονική Μυτιλήνη, έκλεψε… κουβέρτες, μαξιλάρια και παιχνίδια! Ο ανήλικος ταυτοποιήθηκε μετά από έρευνα των ανδρών του τοπικού αστυνομικού τμήματος που βρήκαν τα κλοπιμαία στο σπίτι του. Σε βάρος του λιλιπούτειου διαρρήκτη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και σε βάρος της μητέρας του για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου και διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

Παρακάτω η ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μυτιλήνης:

Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής σε σχολείο στη Λέσβο

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ανήλικος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Γέρας, περίπτωση κλοπής, που διαπράχθηκε απογευματινές ώρες προχθές (01-02-2021) σε σχολείο στην ευρύτερη περιοχή της Γέρας στη Λέσβο.

Για την υπόθεση αυτή, ταυτοποιήθηκε ως δράστης, ανήλικος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι, ο παραπάνω ανήλικος μπήκε στο προαναφερόμενο σχολείο και αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα (κουβέρτες, μαξιλάρια και παιχνίδια).

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίσθηκε σε βάρος ημεδαπής, συγγενή του ανήλικου δράστη, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε και κατασχέθηκε το σύνολο των κλοπιμαίων.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γέρας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.