Ανακοίνωση – Απάντηση Θιγόμενων Κατοίκων Χαλκειούς

Αλγεινή εντύπωση ακόμα μία φορά προκάλεσε η τοποθέτηση του Γιάννη Μισετζή, ο οποίος προσέβαλε θρασύτατα με σχόλιο του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης τους κατοίκους του Χαλκειούς που εδώ και χρόνια σηκώνουν το τεράστιο βάρος της προσφυγικής – μεταναστευτικής κρίσης. Προς άγρα εντυπώσεων και με μοναδικό στόχο την πρόκληση διχασμού, μίσους και διχόνοιας παρουσιάζει τους Χαλκουσίους αδιάφορους για το νησί και εγωιστές, διατυπώνοντας τις θέσεις αυτές με ανήθικο και άκρως υβριστικό τρόπο, όπως άλλωστε συνηθίζει να πράττει. Φαίνεται ζει σε έναν δικό του κόσμο, πολύ μακριά από τη Χίο και το Χαλκειός, που έχει πληγεί σε όλα τα επίπεδα και -αν μη τι άλλο- είναι ασέβεια να  λοιδορεί το χωριό και όλους εμάς, τους Χαλκούσους. Αξιοσημείωτο είναι ότι παρόμοιες απόψεις είχε δημοσιεύσει στο παρελθόν και ο Παντελής Στεφάνου ο οποίος ανήκει στην ίδια δημοτική παράταξη που ανήκει και  ο Γιάννης Μισετζής!

Αναρωτιόμαστε πραγματικά, αν τις απόψεις αυτές τις επικροτεί και ο επικεφαλής κ. Κώστας Τριαντάφυλλος και η παράταξη της «Συμμαχίας Αξιών» στην οποία ανήκει ο Γιάννης Μισετζής, μιας και δεν έχουμε δει καμία δήλωση να αποδοκιμάζει και να απαξιώνει τις θέσεις που διατυπώνονται εναντίον των Χαλκουσίων.

Υπενθυμίζουμε ότι οι κάτοικοι του Χαλκειούς ουδέποτε υποδείξαμε σημείο για την δημιουργία δομής διότι έχουμε πλέον την εμπειρία,  με ιδιαίτερα άσχημο τρόπο, για το τι σημαίνει ανοιχτή δομή εντός κατοικημένων περιοχών.  Εμείς όλοι, λοιπόν, εκφράζουμε για τα προαναφερθέντα με την παρούσα ανακοίνωση εκτός από την τεράστια απογοήτευση και τη μέγιστη δυσαρέσκειά μας.

 

Οι

Κάτοικοι Χαλκειούς

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.