Ανατολίτισσα – Ένα νέο τραγούδι & Βίντεο κλιπ παραγωγής του “ΑΡΤΙΟΝ”

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΦΑΒΙΟΥ

——————————————-
Η λέξη ” Ευρώπη” είναι αυτόχρημα Ελληνική. όπως κι αμέτρητες άλλες από το παγκόσμιο γλωσσικό σύμπαν ! Η ” Ελληνικότητα ” όμως κι ο παμπάλαιος της πολιτιστικός,επιστημονικός και πνευματικός  πλούτος υπήρξε πόλος έλξης ενός αρχαίου κόσμου, που άντλησε πληροφορίες από το γίγνεσθαι της Ανατολής .
Ο όρος “ανατολίτης” αν εξαιρέσουμε τον υποκοριστικό και πολλές φορές υπαινικτικό του χαρακτήρα, αποτελεί τιμητική επιφώνηση για την κοινωνική διαστρωμάτωση της φυλής μας ! Η Αρχαία Ελλάδα υπήρξε το σημαντικότερο μέρος του κόσμου,που αποθησαύρισε την ακριβή γνώση ! Η γυναίκα της ανατολής υπήρξε και θα συνεχίσει να είναι μια διαρκώς παρούσα συμβολική και πάλλουσα οντότητα αγάπης,καρτερικότητας,ομορφιάς,τρυφερότητας κι αυθεντικής υπόστασης της διαιώνισης του “εγκολπώνω ” Η Ανατολίτισσα μάνα,κόρη,σύντροφος,ερωμένη.η διαρκώς παρούσα ζεστή δέσμη φωτός ενός ζωογόνου ήλιου που ανατέλλει μέσα στην καρδιά λαμπερού έρωτα
ΤΑΚΗΣ ΦΑΒΙΟΣ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.