Ανοικτή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Η επιστολή που ακολουθεί έχει γραφτεί τέτοια ακριβώς ημερομηνία 17 Οκτωβρίου 2019 και αφορά τις αγκυλώσεις του δημοσίου τομέα και των καρεκλοκένταυρων που προβάλλουν εμπόδια στην εξυπηρέτηση των πολιτών για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας του ιδιωτικού τομέα!

      —————————————
Αγαπητέ κύριε Πρωθυπουργέ Κυριάκο Μητσοτάκη σε αναφέρω με το όνομα σου και απευθύνομαι λόγω ηλικίας στον ενικό επειδή έχω γνωρίσει από κοντά και τον πατέρα και την μητέρα σου!
Ίσως είμαι από τους τυχερούς κοινούς θνητούς με αυτό το προνόμιο, σε άλλες εποχές και άλλους καιρούς!
Με βολεύει καλύτερα ο ενικός επειδή φέρνει τους ανθρώπους πολύ κοντά και η επικοινωνία είναι άμεση, οικία και φιλική!
Σέβομαι το αξίωμα και την υπεύθυνη Κυβερνητική θέση!
Έχετε κλείσει εκατό ημέρες κυβερνητικής εξουσίας και με μεγάλη χαρά βλέπω ότι υλοποιούνται στο έπακρον οι προεκλογικές δεσμεύσεις και εξαγγελίες σας και πολύ ποιο σύντομα!
Σαν ενεργός πολίτης που καθημερινά κυκλοφορώ, αφουγκράζομαι, βλέπω και ακούω το τί γίνεται στην Ακριτική Χίο χωρίς να αναφερθώ στο πολύπλοκο πρόβλημα του μεταναστευτικού και τις πολεμικές ιαχές και ενέργειες με επιχειρήσεις του Σουλτάνου που είναι παγκοσμίως γνωστές και έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία που πραγματικά ανησυχεί και πιστεύω ότι είστε γνωστής, θέλω και επιθυμώ να βάλετε πλέον ένα τέλος σ’ αυτήν την αναχρονιστική δημοσιοϋπαλληλική καθεστωτική γραφειοκρατία που ταλαιπωρεί και τους πολίτες, όσο και τους φορείς της Περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης!
Συνέχεια δημιουργούν προσκόμματα, εμπόδια, κωλυσιεργία, ακόμη και παράλογα πρόστιμα η μία κρατική υπηρεσία στην άλλη με την αλληλοκάλυψη αρμοδιοτήτων σε όλους σχεδόν τους τομείς!
Φροντίστε σας παρακαλώ να μπει πλέον ένα τέλος σ’αυτήν την τρέλα του παραλόγου των δημοσίων υπηρεσιών!
Ίσως και οι υπάλληλοι να έχουν συνηθίσει σ’ αυτό το απαρχαιωμένο καθεστώς και να τους βολεύει κιόλας για το αραλίκι και το ραχάτι τους!
Εμποδίζεται η οποιαδήποτε κρατική ή ιδιωτικού φορέα ανάπτυξη!
Δώστε σαφείς οδηγίες και εντολές να απομακρυνθούν οι αγκυλώσεις!
Με μεγάλη υπερηφάνεια βλέπουμε την χαραγμένη Ελληνική Σημαία στο έδαφος των Οινουσσών για να γνωρίζουν οι πάντες ότι είμαστε Ελλάδα!
Καλό απόγευμα με Υγεία και Χαρά για όλο τον Ελληνισμό!
Χίος 17 Οκτωβρίου 2019
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης
Ακριβές Αντίγραφο σήμερα 17 Οκτωβρίου του 2020
.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.