Ανοικτή επιστολή του Συλλόγου Μελανιούς στο συνδικαλιστικό όργανο των Δημοτικών Υπαλλήλων

Αξιότιμοι  συμπολίτες,

     Την 6η τρέχοντος , διαπιστώνοντας ότι εκτελούνται στο Μελανιός για λογαριασμό της ΔΕΗ Ανανεώσιμες έργα που αλλοιώνουν παντελώς και κακοποιούν το εκεί φυσικό τοπίο, χωρίς μάλιστα να έχει ενημερωθεί η τοπική μας Κοινότητα, απευθυνθήκαμε στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου,  ζητώντας να μας πληροφορήσουν ποιος έδωκε την άδεια για τα εν λόγω έργα, τι προβλέπει η σχετική συμφωνία  και ποιος επιβλέπει την επακριβή τήρησή της. ΄Ομως, αντί να ανατρέξουν στα αρχεία της Υπηρεσίας τους και εν ανάγκη να προβούν σε δύο ή τρία τηλεφωνήματα σε συναφείς Υπηρεσίες, ώστε να μας πληροφορήσουν επί τόπου, λόγω και του κατεπείγοντος του θέματος, μας δήλωσαν εκ προοιμίου άγνοια του ζητήματος και μας υπέδειξαν να υποβάλουμε εγγράφως το αίτημά μας στη Γραμματεία του Δήμου. Το υποβάλαμε πράγματι τη μεθεπομένη, και όπως μας δήλωσαν χρεώθηκε ομοίως στην ως άνω  Υπηρεσία, από την  οποία ωστόσο, ενώ έχουν ήδη παρέλθει  τρεις όλες εβδομάδες, δεν έχουμε τύχει απαντήσεως.  

    Επειδή αφ’ ενός παρακολουθούμε το ζήλο και την ευαισθησία με την οποία  προασπίζετε συμφέρονται και δικαιώματα των μελών σας, οσάκις κρίνετε ότι αυτά παραβλάπτονται ή έστω θίγονται, και αφ’ ετέρου θέλουμε να πιστεύουμε ότι αναμφιβόλως συνιστάτε παράλληλα  στα μέλη σας να τηρούν τις έναντι της Υπηρεσίας  τους και των πολιτών υποχρεώσεις τους, σας γνωστοποιούμε το ως άνω γεγονός με τη βεβαιότητα ότι θα ενεργήσετε, όπως σας υπαγορεύουν όχι  μόνο η αμοιβαιότητα, η δικαιοσύνη και  η υπαλληλική δεοντολογία, αλλά και αυτή αύτη η προσωπική σας ευθυκρισία και ευσυνειδησία..

Μετά τιμής

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.