Ανοιχτή Επιστολή προς Υπευθύνους Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Παναγιώτη Αναγνώστου       

Προς  Υπεύθυνους Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

 

ΘΕΜΑ:  Αναγκαίες επισημάνσεις για την αποφυγή φαινομένων ρύπανσης πεζοδρομίων και οδοστρώματος από Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος.

Κύριοι,

Φθάσαμε στο τέλος της φετινής τουριστικής περιόδου και κατά γενική ομολογία η εικόνα της Πόλης από πλευράς καθαριότητας δικαίωσε τις προσδοκίες μας, ταυτόχρονα όμως δημιούργησε και πρόσθετες απαιτήσεις για καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον.

Καθοριστικό ρόλο σε αυτό θεωρούμε και τη δική σας συμβολή,  ως υπεύθυνοι των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, δίνοντας οδηγίες στο προσωπικό σας για την απαρέγκλιτη εφαρμογή του υφιστάμενου κανονισμού καθαριότητας, απαλείφοντας απαράδεκτα φαινόμενα που αλλοιώνουν την αισθητική εικόνα της Πόλης και υποβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των πολιτών μας.

Εικόνες με σακούλες που σέρνονται ρυπαίνοντας το οδόστρωμα και τα πεζοδρόμια ή σακούλες από τα καταστήματα  σας εκτός κάδων  δεν είναι δυνατόν να γίνονται ανεκτές και η επιβολή των διοικητικών κυρώσεων που προβλέπονται θα είναι αναπόφευκτη.

Ευελπιστούμε στην κατανόηση και τη συνεργασία σας  ώστε στο μέλλον να έχουμε ακόμα μια πιο καθαρή πόλη  .

.                                                                                          Ο Αντιδήμαρχος

Καθαριότητας & Ανακύκλωσης

 

Παναγιώτης Αναγνώστου

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.