Αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές: Αύριο το μεγάλο ραντεβού Παυλόπουλου – Τσίπρα

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές, ύστερα από το απογευματινό ραντεβού της Δευτέρας 10 Ιουνίου, όπου θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στο Προεδρικό Μέγαρο, ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο και τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Η ανακοίνωση απ’ την Προεδρία της Δημοκρατίας αναφέρει:

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, θα δεχθεί αύριο Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 και ώρα 18.30, τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε προαναγγείλει την επίσκεψη του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να ζητήσει τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε συνέντευξή του, είχε ανακοινώσει, ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 7 Ιουλίου, «για να μην διαταραχθεί η διαδικασία των (σχολικών) εξετάσεων».

Μετά τη συνάντησή του με τον κ. Παυλόπουλο, ο πρωθυπουργός θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την επόμενη τετραετία, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που θα διεξαχθεί στις 20:00, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.