Αντικαπνιστικός νόμος: Τσουχτερά πρόστιμα από 20 Νοεμβρίου

Τσουχτερά πρόστιμα στο πλαίσιο της εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου έρχονται από τις 20 Νοεμβρίου, όπως ξεκαθάρισε ο Βασίλης Κικίλιας.
«Από τις 20 Νοεμβρίου και μετά δεν θα υπάρχουν πια παραινέσεις απλές από τα κλιμάκια της αστυνομίας. Θα αρχίσουν να πέφτουν πρόστιμα και θα είναι τσουχτερά» είπε ο υπουργός Υγείας, ξεκαθαρίζοντας ότι ο αντικαπνιστικός νόμος θα εφαρμοστεί σε όλα τα μαγαζιά της χώρας.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στον «θόρυβο», που προκλήθηκε από τις πρόσφατες δηλώσεις του για επιδότηση θερμαστών στα καταστήματα, ώστε οι καπνιστές να καπνίζουν έξω. «Εφαρμόστηκε στην Ιταλία η επιδότηση και είπα ότι το εξετάζουμε κι αυτό. Δεν είπα ότι θα υπάρχουν εξαιρέσεις στο νόμο. Αυτός θα εφαρμοστεί οριζοντίως σε όλα τα μαγαζιά. Και κυρίως στα μεγάλα αυτά που έχουν άνω των 300-400-500 καθισμάτων. Θα είναι τόσο μεγάλα τα πρόστιμα γι’ αυτούς, που δεν θα αντέχονται», σημείωσε ο κ. Κικίλιας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.