Αντικατάσταση ΑΤΜ Εθνικής Τράπεζας στα Ψαρά με καινούργιο νεότερης τεχνολογίας

 

Θετική ανταπόκριση είχαν οι συντονισμένες και επίμονες ενέργειες του Δήμου Ηρωικής Νήσου Ψαρών με τις οποίες ζητούσε την αντικατάσταση του μοναδικού και προβληματικού εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, ΑΤΜ στο νησί μας, με ένα καινούργιο νεότερης τεχνολογίας.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, εκτός απροόπτου, την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022 καταφθάνει το νέο μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών μαζί με συνεργείο εγκατάστασης και καλώς εχόντων των πραγμάτων, από την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου θα είναι σε πλήρη και κανονική λειτουργία.

Αφουγκραζόμενος την τοπική κοινωνία, ο Δήμαρχος Ηρωικής Νήσου Ψαρών Κωνσταντίνος Βρατσάνος εκτός των προφορικών οχλήσεων και ενημερώσεων προς τη Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας και προς πάσα κατεύθυνση, είχε αποστείλει πολλάκις έγγραφα με πιο πρόσφατο το από 23 Μαΐου 2022 επίσημο έγγραφο αίτημα με το οποίο ενημέρωνε για μια ακόμη φορά για τις δυσλειτουργίες που παρουσιάζει το μοναδικό στο νησί μας ΑΤΜ ζητώντας ξανά την άμεση επίλυση του προβλήματος.

Με επίσης έγγραφη απάντησή της (στο από 26/5/2022 έγγραφό της), η Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας ενημέρωσε για την ικανοποίηση του αιτήματος του Δήμου Ηρωικής Νήσου Ψαρών ενημερώνοντας ότι θα προβεί σε αντικατάσταση του υπάρχοντος μηχανήματος αυτόματων συναλλαγών με ΑΤΜ νεότερης τεχνολογίας.

Ο Δήμαρχος Ηρωικής Νήσου Ψαρών Κωνσταντίνος Βρατσάνος ευχαριστεί τη Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας για την ικανοποίηση του αιτήματος που ανταποκρίνεται στις πραγματικές και καθημερινές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και εκφράζει την ικανοποίησή του καθώς μια πολύμηνη ταλαιπωρία για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού, βαίνει προς το τέλος της, αφού οι συμπολίτες μας θα τύχουν από την Τρίτη αρτιότερης και εκσυγχρονισμένης παροχής τραπεζικών συναλλαγών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.