Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Μπουγδάνος: Η θετική σκέψη όλων στα παιδιά των Πανελλαδικών

 

Το δικό του μήνυμα στα παιδιά της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, έστειλε για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Παντελής Μπουγδάνος

 

Ενόψει των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021 τη Δευτέρα 14 Ιουνίου, εκφράζω τις θερμές και ειλικρινείς ευχές μου στους νέους και νέες, υποψήφιες και υποψήφιους για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από τα νησιά μας.

Οι εξετάσεις που καλούνται τα παιδιά να αντιμετωπίσουν σε μερικές ημέρες αποτελούν την αποκορύφωση μιας πορείας επίπονης που έχει επενδυθεί με προσπάθεια, προσδοκίες και στερήσεις τόσο από τους υποψήφιους όσο και από τις οικογένειές τους. Οι εξετάσεις είναι αναμφισβήτητα μια μεγάλη πρόκληση καθώς και δοκιμασία. Να θυμόσαστε ότι είναι μόνο η αρχή μιας σειράς προκλήσεων που όλοι μας καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε στην περιπέτεια που λέγεται «ζωή».

Εύχομαι ολόψυχα Καλή Επιτυχία σ’ εσάς που διαγωνίζεστε, διατηρώντας την ελπίδα ότι τα όνειρά σας θα εκπληρωθούν. Να ξέρετε ότι η θετική σκέψη όλων είναι μαζί σας.

Παντελής Μπουγδάνος
Αντιπεριφερειάρχης Χίου

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.